海盐,悄悄地走了,正如它悄悄地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜

Su罗安迪stainable RAUM pavilion by Overtreders W designed to be reused

Overtreders W工作室在荷兰乌得勒支规划RAUM暂时展馆时,采用了循环经济准则。

该展馆坐落RAUM公共展览广场,供给会议空间,设有餐厅,为人们参与展览或讲座供给场所,这儿也能够用作工作坊,但这座暂时展馆只敞开三年。

Overtreders W employed the principles of a circular economy when designing the temporary RAUM pavilion in Utrecht, the Netherlands.Located at the public exhibi亚洲图色tion square RAUM, the pavilion offers a meeting space and restau向rant for people to reside betwee海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜n attending exhibitions, lectures or workshops – bu玉蛤t it is only required for three years.

因而,海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜阿姆斯特丹的Overtreders W工作室将这座场馆规划成易拆开重建的形式,或许在其运用寿命结束时将其收回。

“循环经济建设对咱们来说十分重要。这意味着咱们总是事前考虑开展和未来,并在前期运用可再生资源的资料,无论是全新仍是二手的资料。桂林三日游”工作室的联合创始人Hester van Dijk通知Dezeen记者。

“RAUM展馆能够轻松拆开并随时搬家。假如十编程猫年之后它被抛弃,人们能够很容易地撤除它。”

Amsterdam studio Overtreders W therefore developed the structure to be easily disass维和部队embled and rebuilt in a new location, or completely recycled and composted at the end of its lifespan.

"Building for the circular economy is very important for us. It means we always think beforehand of what will happen to our projects after their下载优酷 lifespan, and use materials from renewable sources海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜, either new or second hand," the st男模7udio's co-founder Hester van Dijk told Dezeen.

"The RAUM pavilion can be taken apart and moved to a new location. If it does become derelict after a decade or so, it can be easily dismantled."

RAUM展馆能够包容不同规划的集体,从2人到80人不等。因而,它由三个相邻的体量江苏移动掌上营业厅制成,能够分隔独自运用,或成为敞开空间。

餐厅周围设有厨房、库房和卫生间。会议全椒气候区能够经过窗布来分隔,用于举办活动。

RAUM pavilion was required to accommodate different sized groups, varying from two to 8微邮付0 people. Therefore, it is made from three adjoining volumes that can be separated or used as one open space.

Alongside the restaurant, it contains a kitchen, storage area and bathroom, and an elevated meeting area that can closed by a curtain to hold events.

展馆的结构由木材制成,并用聚电饭锅蛋糕碳酸酯板掩盖,用黄色螺栓固定在木框架上。这些规划易于拆开。

聚碳酸酯板上制作着五颜六色的图画,面板的夹层中装修了一些抛弃的有机玻璃。

除了光伏电池板外,RAUM展馆还采用了Trombe墙,这是一种将热质量和玻璃窗结合、能够使建筑物保暖的技能。

“展馆十分节能,它能够自行降温或保女男人暖,屋顶上的光伏板有助于坚持低能耗。”Dijk弥补道。

The pavilion's structure is made from wood, and clad with polycarbonate panels that 犹本光attach to the wooden frame with bright yellow bolts. These are designed to be easily separated.

Splashes opp821f colour decorate the polycarbonate, where the studio has slotted pieces of waste牟怎样读 perspex inside the hollow core of the panels.

Alongside photovoltaic panels, the RAUM pavilion also features a Trombe wall – a building technology that combines thermal mass and glazing to passively heat buildings.

"The pavilion is very energy efficient, it makes use of passive cooling and heating, photovoltaic panels on the roof help to keep the energy use very low," added Dijk.

在内部,展馆内铺设着绝缘地板。混凝土根底顶上的木梁的内衬中放置着再生塑料板。与此同时,扎实的木制桁架与明黄色扣板点亮了室内空间,上面还悬挂着绿植。

Inside, the pavilion has a staggered, insulated floor li海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜ned with recycled plastic panels, which rest on wooden beams atop a concrete foundation.Meanwhile, chunky wooden trusses with bright yellow gusset plates c海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜haracterise the space, and are decorated with hanging plants.

Overtreders W是翻斗车阿姆斯特丹的一家小型空间规划工作室,由埃因霍温规划学院的毕业生Reinder Bakker和Hester van Dijk创建,专门从事暂时建筑规划。

2017年,该工作室与Bureau SLA协作,为荷兰规划周规划了公民馆,该馆仅运用借来或收回的资料,“几乎没有生态脚印”。最近,工作室还为荷兰节日规划了一座零排放的谷仓和餐厅。

拍摄:Overtreders W

Overtreders W is a sma海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜ll Amsterdam spatial design agency founded by Design Academy in Eindhoven graduates Reinder Bakker and Hester 罗男堂van Dijk, which specialises in temporary structures.

In 2017, the studio collaborated with Bureau SLA to create the People's Pavilion at Dutch Design Week, which used only borrowed or recycled materials and had "almost no ecological footprint". More recently, it completed a zero-waste barn and restaurant for a Dutch festival.海盐,悄然地走了,正如它悄然地来: RAUM展馆,我爱男闺蜜

Photography is by Overtreders W.

由专筑网王雪纯,李韧编译

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来历:专筑网”的一切内容版权属专筑网一切,如需转载,请注明出处